Eindhovense Oratorium Vereniging

woensdag, mei 22, 2019

Voorwaarden en aanmelden lidmaatschap

KoorweekendIn de eerste plaats moet je natuurlijk beschikken over een goede zangstem. Je wordt eerst aspirant lid.
Na een tijdje beoordeelt onze dirigent of jouw vocale kwaliteiten voldoende zijn om te passen binnen ons koor.

Bij aanvang van het lidmaatschap mag je in beginsel niet jonger zijn dan 16 jaar, en niet ouder dan 55 jaar.
We laten sporadisch wel nieuwe leden toe die iets ouder zijn dan 55, maar dat gebeurt eigenlijk alleen als je over zeer goede vocale kwaliteiten beschikt.

Het kunnen lezen van bladmuziek zal zeker een voordeel zijn, maar het is geen vereiste.

Vriendenavond

Op dinsdag 9 april 2019 zijn familieleden en vrienden welkom om een avond mee te doen of te luisteren op onze repetitieavond van 20.00 - 22.00 uur. Onze dirigent Geert Broeksteeg zal een kijkje geven in onze muzikale keuken. Van harte welkom.

Aanmelden voor lidmaatschap

Als het je leuk lijkt lid te worden van onze vereniging, ben je van harte welkom om een repetitie bij te wonen. Dat kan als toehoorder, maar je mag natuurlijk ook meteen meedoen. Neem in ieder geval van te voren contact op met ons secretariaat, dan zorgen we dat er bladmuziek en een informatiepakket voor je klaarliggen.

Voor het bezoeken van een repetitie, het aanmelden als aspirant-lid, of gewoon voor meer informatie, kun je contact opnemen met onze 3e secretaris e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt ook schriftelijk contact met ons opnemen; zie voor die gegevens van ons secretariaat deze pagina op de website.

pdfLees of download deze flyer

pdfPrivacyverklaring Eindhovense Oratorium Vereniging

Besloten deel website

Uitsluitend toegankelijk voor leden van het koor.