Eindhovense Oratorium Vereniging

vrijdag, oktober 19, 2018
Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
A5 Poster Messiah klein

Toegangskaarten kunt u in de voorverkoop tot 23 oktober 2018 bestellen via de koorleden en www.eovkoor.nl.
U krijgt dan € 4,25 korting. Een drankje tijdens de pauze en de servicekosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Vanaf 30 oktober 2018 zijn kaarten alleen nog verkrijgbaar aan de kassa van het Muziekgebouw.

*Vereiste informatie.
Uw gegevens
Uw volledige naam * Vul s.v.p. hier uw voorletters, eventuele voorvoegsels en uw achternaam in
Straat en huisnummer *
Postcode en woonplaats *
Uw e-mailadres *
Uw telefoonnummer *
Rang
Voor welke rang reserveert u *
Aantal kaarten
Hoeveel kaarten wenst u *
Eventueel lagere rang ? *

Betaalwijze

U ontvangt een bevestigingsmailtje waarin de gereserveerde plaatsen en de betalingsgegevens staan.
De kaarten worden u ongeveer een week voor het concert toegestuurd.

Opmerkingen

Alle rood gemarkeerde velden dient u in te vullen. Het veld opmerkingen is optioneel.

Nadat u de verzendknop hebt gebruikt verschijnt een pagina waarop de door u ingevoerde gegevens staan vermeld.
U ontvangt na het verzenden van dit formulier ook e-mail ter bevestiging dat deze aanvraag ontvangen is.

Besloten deel website

Uitsluitend toegankelijk voor leden van het koor.